Домашна шафранова майонеза

Албена АтанасоваАлбена Атанасова
Помощник Готвач
116
39
360
2
02/11/2017
"Щипка шафран и магията е факт - домашна шафранова майонеза "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 020
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително разтворете шафрана в малко прясно мляко.

Ако е на стигми е нужно да постои в млякото около 20 минути. Моята рецепта е с шафран собствено производство на стигми.

В съд за пасиране чукнете двете яйца и прибавете олиото. Почистете и нарежете на парчета чесъна.

Прибавете и няколко капки от лимона. По желание настържете и малко от кората.

Подсолете по вкус и прибавете млякото с разтворения шафран.

Пасирайте. Ефектът е моментален.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар