Хрупкава млечна баница

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
318
2k
608
443
03/12/2019
"Няма по-добър начин да започнем деня от парче домашна баничка "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 171
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме разбитите яйца, натрошеното сирене, настъргания кашкавал (едро ренде), киселото мляко, олиото и брашното.

Овкусяваме с щипка сол и разбъркваме добре с лъжица.

С така получената смес намазваме и навиваме корите - аз навивам по 2 кори за 1 т.н. пуричка.

Редим в намазнена тава, след което поръсваме млечната баница с малко олио и вода.

Печем баницата на предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Хрупкавата млечна баница е много вкусна.

Кръгла метална тава 33 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кръгла метална тава 33 см
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Кръгла метална тава в кухненското шкафче е истинско съкровище! Стилна, удобна за употреба и приготвяне на баници, сладкиши, торти, солени ястия. Лесно се почиства и съхранява.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар