Паниран свински език

МагиМагиНовак
25/05/2009
"Най-любимото ни мезе за бира, което свършва даже преди нея!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо50 887
  • Преглеждания за месеца187
  • Преглеждания за седмицата84
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте свинския език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.

Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.

Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.

Рейтинг

5 10
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Иван
Иван
04.07.2015 16:22
Дрън дрън....пишетен, че се приготвя за 45 мин. То само езика неможе да се свари за толкова...
2
0
Супа1
Супа1
30.06.2013 18:04
,
0
0