Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер тесто»Бутерки»Бутертопки с пълнеж от крема сирене и малиново сладко

Бутертопки с пълнеж от крема сирене и малиново сладко

marcheva14marcheva14
Мастър Шеф
1k10k3k1
Бутертопки с пълнеж от крема сирене и малиново сладко
Снимка: marcheva14
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
12
"Ако трябва да опишем колко са вкусни само с една дума, избираме мммммммм"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 2 листа готово
  • крема сирене - 175 г на стайна температура (1 кутия Филаделфия)
  • малиново сладко - 1/2 бурканче домашно (200 - 300 г)
  • пудра захар - 2 с.л.
  • пудра захар - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразеното бутертесто се отваря, леко се разточва.

Крема сиренето се изцежда, ако има течност в него, и разбърква с пудрата захар.

С уред назъбен за равиоли се изрязват кръгчета от тестото. Върху половината кръгчета се поставя с шприц или с ч.л. крема сирене, отгоре се поставя по 1/2 ч.л. от сладкото от малини.

Прихлупва се с друго кръгче от тестото. Отново с уреда за равиоли се притискат страните на тестото, за да залепнат.

Пече се на 200 градуса за около 15 до 20 мин.

По избор бутерките се поръсват с пудра захар.

Бутертопките с пълнеж от крема сирене и малиново сладко са много вкусни!

Забележка: Останалите изрезки могат отново да се съберат и отново да се разточат, въпреки че не е правилно, но за домашна употреба би могло да се направи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: