Начин на приготвяне
Размразеното бутертесто се отваря, леко се разточва.
Крема сиренето се изцежда, ако има течност в него, и разбърква с пудрата захар.
С уред назъбен за равиоли се изрязват кръгчета от тестото. Върху половината кръгчета се поставя с шприц или с ч.л. крема сирене, отгоре се поставя по 1/2 ч.л. от сладкото от малини.
Прихлупва се с друго кръгче от тестото. Отново с уреда за равиоли се притискат страните на тестото, за да залепнат.
Пече се на 200 градуса за около 15 до 20 мин.
По избор бутерките се поръсват с пудра захар.
Бутертопките с пълнеж от крема сирене и малиново сладко са много вкусни!
Забележка: Останалите изрезки могат отново да се съберат и отново да се разточат, въпреки че не е правилно, но за домашна употреба би могло да се направи.