Руло с Дулсе де лече

Руло с Дулсе де лече
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
12/11/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции10
"Вълшебно вкусно руло с делсе де лече, с което да почерпите всички, които обичате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане сложете консервата и варете 45-50 мин (не повече, защо ще стане гъсто и тъмно). Извадете и оставете да се охлади, преди да отворите.

Разбийте с миксер, яйцата със захарта на пухкав крем. На тънка струйка добавете олиото, без да спирате да бъркате, а след това и брашното с ванилията.

Изпечете в тава, застлана с хартия за печене.

Готовият блат, докато е топъл още, завийте в навлажнени кърпа на руло и оставете така да изстине.

Развийте внимателно и намажете с дулсе де лече (отделете малко за декорация на рулото).

Завийте и ако излезе от краищата, оберете с нож.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: