Начин на приготвяне
В тенджера под налягане сложете консервата дулсе де лече и варете 45-50 мин (не повече, защо ще стане гъсто и тъмно). Извадете и оставете да се охлади, преди да отворите.
Разбийте с миксер, яйцата със захарта на пухкав крем. На тънка струйка добавете олиото, без да спирате да бъркате, а след това и брашното с ванилията.
Изпечете в тава, застлана с хартия за печене.
Готовият блат, докато е топъл още, завийте в навлажнени кърпа на руло и оставете така да изстине.
Развийте внимателно и намажете сладкото руло с дулсе де лече (отделете малко за декорация на рулото).
Завийте и ако излезе от краищата, оберете с нож.
Рулото с Дулсе де лече е готово.
Коментари