Начин на приготвяне
Брашното се пресява, прибавят се бакпулверът и през сито какаото.
Яйцата, захарта и размекнатото масло се разбиват, добавят се към брашното, разбърква се и се слагат натрошените бял и тъмен шоколад.
Сместа се налива в намазнени и набрашнени форми за печене. Покриват се с фолио и се пекат 35 минути. на 180 градуса.
Формата се обръща в чиния за сервиране.
Сметаната за соса се загрява леко, прибавят се захарта и шоколадът, разбърква се за да се стопят.
Свалят се от огъня и се добавя маслото и се разбърква.
Сиренето и захарта за крема се разбиват и се прибавя сметаната. Оформят се канелони.
Пудингът сеполива с част от соса, а останалото количество се използва за декорация. Доукрасява се с канелон и шоколадови пръчици.