Есенен шоколадов крем

Ирена ХристоваИрена Христова
Чирак
4717871196
Есенен шоколадов крем1 / 2
18/11/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • бадемова паста - 2 - 3 с.л. Балчо
  • натурален шоколад - около 20 - 30 г (85%)
  • тиква - 2 - 3 парчета печена
  • канела - на вкус
  • джинджифил - на вкус
  • тиквени семки - 30 г сурови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесих начупения /грубо/ натурален шоколад и бадемовата паста, загрях ги в микровълнова печка.

Целта е да се разтопи шоколадът и в същото време да се позатопли пастата, за да се получи по-лесно хомогенна смес.

Прибавих и пюрирана печена тиква, тиквените семки и канела и джинджифил на прах.

Смело разбърках и получих един превъзходен есенен шоколадов крем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: