Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хлебчета»Земелка с пресносолно сирене

Земелка с пресносолно сирене

Vannq88Vannq88
Помощник Готвач
614502502932
Земелка с пресносолно сирене
Снимка: Vannq88
1 / 3
18/11/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5
"Обичаната от всички комбинация хляб и сирене, но от едно съвсем друго измерение"

Необходими Продукти

  • земели - 5 пълнозърнести земелки (купешки)
  • сирене - 300 г пресносолно
  • магданоз - 5 стръка
  • чесън - на прах
  • червен пипер
  • олио - 20 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лекичко с нож по процепите нарязваме земела и с пръсти леко отстраняваме сърцевината (доколкото можем).

Намачкваме си сиренето със ситно нарязания магданоз и чесъна. Натъпкваме прорезите колкото можем (внимаваме да не се натроши земелът).

Запичаме на предварително загрята фурна на 180 само отгоре за около 6-7 минути.

Сгорещяваме олиото и изливаме няколко капки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: