Плодово-зеленчуков винегрет

ВаняВаня
Чирак
118
233
41
216
06/09/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 890
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълката и крушата се обелват, почистват и се нарязват на парчета. Портокалът се обелва, разделя се на парчета и всяко се разрязва на 3 части. Целината се измива, обелва се и се настъргва на едро ренде.

Картофите се сваряват, обелват се и се нарязват на кубчета. Свареният морков се нарязва на сламки, салатата се нарязва ситно.

Всички изброени продукти се сипват в дълбока купа, добавя се нарязаният магданоз, посоляват се, заливат се с лимоновия сок и се разбъркват със сметаната.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар