Начин на приготвяне
Измиваме месото и нарязваме на хапки. Лука белим и настъргваме ситно. Хапките месо подправяме с малко унисос, черен пипер и соев сос.
Внимаваме да не слагаме много от течните подправки, защото са солени, а и в супата Маги има сол и да не пресолим ястието.
Овкусеното месо слагаме в тенджерка. Наливаме олио (3 с.л.) и изпържваме добре, до златисто и приятен аромат.
Дръпваме съда от котлона, изваждаме хапките месо и в същата мазнина слагаме настъргания лук. Връщаме на котлона, разбъркваме няколко пъти и прибавяме брашно (1 с.л.) и сухата супа.
Като разбъркваме непрекъснато, наливаме топла вода (4 ч.ч.) и прясно мляко (1 к.ч.). Прибавяме и хапките месо.
Варим ястието, без да слагаме капак, докато сосът се сгъсти и преди да свалим от котлона, прибавяме настърган кашкавал (5 с.л.) и малко краве масло.
При необходимост от сгъстяване, може да прибавим още малко брашно, разтворено във вода. Сервираме ястието гарнирано с картофено пюре.