Паниран шаран с корнфлейкс

GabrielaGabrielaНовак35
07/12/2017
"Силен огън и корнфлейкс - така се прави най-добрият пържен шаран "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо401
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме шарана от вътрешностите и люспите. Нарязваме го на шайби.

Разбиваме яйцето в една чиния заедно с подправките и в друга омесваме царевичното брашно и корнфлейкса.

Оваляме парчетата от шарана в яйцето и подправките, после в сместа с конфлейкса и царевичното масло и пържим в предварително загрята мазнина.

Пържим от всяка страна по 5 мин.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар