Паниран шаран с корнфлейкс

Паниран шаран с корнфлейкс

GabrielaGabriela
Новак
35
128
58
40
07/12/2017
"Силен огън и корнфлейкс - така се прави най-добрият пържен шаран"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 084
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме шарана от вътрешностите и люспите. Нарязваме го на шайби.

Разбиваме яйцето в една чиния заедно с подправките и в друга омесваме царевичното брашно и корнфлейкса.

Оваляме парчетата от шарана в яйцето и подправките, после в сместа с конфлейкса и царевичното масло и пържим в предварително загрята мазнина.

Пържим от всяка страна по 5 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар