Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Паниран шаран с чесън и горчица

Паниран шаран с чесън и горчица

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
3144384
Паниран шаран с чесън и горчица1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Феноменално вкусен и ароматен шаран, в който ще се влюбите още преди да го опитате дори"

Необходими Продукти

  • шаран - 2 бр.
  • лимони - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • горчица - 1 с.л.
  • сол
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 1/2 ч.ч.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете шарана на едри късове и подправете със сол и лимон. Нарежете чесъна и лука, след което ги смесете с горчицата.

С получената смес намажете шарана и оставете да отлежи 3 часа.

Оваляйте всеки къс в брашно, яйце и галета.

Изпържете рибата в сгорещено олио и поднесете с варени картофи.

Панираният шаран с чесън и горчица е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

цветомир
цветомир
Да пробвах , на истина много сполучлив вариант .
23.02.2015 01:13
5