Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Рибена чорба»Рибена чорба с три вида риба

Рибена чорба с три вида риба

АнтоанетаАнтоанета
Новак
149333
Рибена чорба с три вида риба
Снимка: Антоанета
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Вкусна е, защото е на правена с три вида риба и цялата ни любов"

Необходими Продукти

  • сьомга - 200 г
  • пъстърва - 1 бр.
  • шаран - 150 г
  • картофи - 2 - 3 бр.
  • морков - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 1 скилитка
  • чушка - 1 бр. червена
  • магданоз
  • лимон
  • девесил
  • мащерка
  • сол
  • масло
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварява се рибата в леко подсолена вода. Изважда се от бульона и се почиства добре от костите.

В него се слагат нарязаните на кубчета картофи, кромид лук, морков, чушка и скилидката чесън.

Слагат се подправките и обезкостената риба. Сипва се мазнината, олио или масло.

По желание доливате още вода към рибената чорба.

Рибената чорба с три вида риба е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: