Червена леща с картофи и кренвирши

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай126146
05/10/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 681
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тенджера. Запържете скълцания праз и настъргания морков, след което добавете наситнения чесън и нарязаните на парченца кренвирши.

Бъркайте, докато се запържат и добавете обелените и нарязани на клубчета картофи. Объркайте отново и долейте вода. Прибавете лещата и оставете да се вари, докато картофите и лещата омекнат.

При нужда доливайте още топла вода, като количеството на течността на ястието е по ваше желание. Накра овкусете с всички подправки и снемете от котлона.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар