Предястие с пълнени гъби печурки

Предястие с пълнени гъби печурки

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
712
6k
2k
2k
6
25/12/2017
"Лесно за изпълнение и толкова вкусно, че нямахме търпение да го споделим с вас"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 693
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, като се обелват и отстраняват пънчетата им. Във всяка гъбена шапчица се поръсва малко сол и се слага по парченце краве масло в нея.

Пушеният свински врат и доматът се нарязват на дребни кубчета, чушката на лентички, след което се разпределят по гъбите.

Отгоре се поръсва настъргано сирене Чедър. Предястието се пече във фурна на 180 градуса докато сиренето се разтопи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар