Млечна баница с крем

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697208
13/10/2012
"Различен и вкусен прочит на любимата ни млечна баница, но с много крем. Как няма да е вкусна с толкова много крем"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57 765
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка кора, накъсана при нужда съвсем леко се понамазва с мазнина и се запича леко в загряна фурна.

Пригответе крема от кипналото прясно мляко със захарта и маслото, към което на струйка добавете гриса и бъркайте до сгъстяване.

След като кремът се поохлади, разбъркайте към него едно по едно яйцата и добавете ванилийка.

Започнете да редите в подмазнена тава запечение кори, крем, пак кори и така докрай. Понякога обичам да добавям и локум, докато редя. Вие може да експериментирате със сушени плодове или ядки. Отгоре завършете с крем по възможност.

Поръсете готовата млечна баница с крем обилно с пудра захар.

Рейтинг

5 17
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Mira
Mira
29.06.2015 09:56
Hubava recepta e
1
0
Slaveia Draganova
Slaveia Draganova
01.02.2014 15:42
вместо да се чудите и маете сложете юфка на пластове и резултата ще е същия.не се пече!
2
0
Анета
Анета
26.11.2013 23:40
Какво му е неграмотното, пекат се накъсаните кори ,. сварява се крема и се се редуват запечените кори с крема.
1
0