Варено свинско роле

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
1424552491
Варено свинско роле
Снимка: Borislava Dimitrova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
10
"Тънко мезе за познавачи"

Необходими Продукти

  • свинско месо - с кожа
  • сол
  • бахар
  • червен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сезона на домашното свинско месо ви предлагам рецепта за чудесно деликатесно роле.

Месото се измива добре. Ако е дебело може да се филетира. След това на дъска за рязане го слагаме разпънато.

Поръсваме добре със сол, чубрица, червен пипер, смлян бахар и много стегнато навиваме на руло. Тънкостта е да се завърже с канап и да остане стегнато.

След това варим соленото руло два часа в дълбока тенджера.

Вареното свинско роле е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: