Варено свинско с дюли

ралицаралица
Новак
1980
Варено свинско с дюли
Снимка: ралица
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Свинско с дюли - това е най-актуалната есенна комбинация"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • дюли - 2 бр., около 400 г
  • праз - 2 стръка
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • олио - около 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се запържва в нагорещеното олио, залива се с вода - да покрие месото, и се оставя да ври 40 минути.

Отцеждаме водата, ако е останала такава, и пак го запържваме с малко мазнина заедно с праза и дюлите за няколко минути.

Пак заливаме с вода, колкото да покрие, подправяме със сол и черен пипер и го оставяме да къкри около 20-30 минути.

Накрая поръсваме с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: