Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват с кафявата захар. След това се прибавят маслото и ванилията.
Брашното се пресява. Към него се прибавят останалите сухи подправки.
След това постепенно се прибавят към яйцата.
Замесва се меко тесто. Когато тестото е готово, се увива в стреч фолио и се прибира в хладилника за половин-един час.
След това готовото тесто се разточва на тънка кора. От него се изрязват бисквитки под формата на сърце, рокля, гълъбчета.
Изрязаните бисквити се редят в тава, която е застлана с хартия за печене. Редят се на разстояние една от друга.
Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 5-7 минути.
След като са опечени бисквитите, се оставят да изстинат хубаво.
Когато са напълно изстинали, се украсяват с фондан по желание.