Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Печени орехи с хималайска сол

Печени орехи с хималайска сол

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Печени орехи с хималайска сол
Снимка: Avocado
2 / 5
31/12/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
3
"Заповядайте - вкусни и здравословни печени орехи с хималайска сол"

Необходими Продукти

  • орехи - 500 г (бял орех)
  • брашно - 2 с.л.
  • хималайска сол - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете орехите от черупките, постарайте се да ги извадите цели.

Напръскайте орехите със топла вода, поръсете брашното и солта.

Разбъркайте много добре, да полепне солта и брашното по орехите.

Печете във тавичка, покрита с хартия за печене, като ги наблюдавате, защото орехите се пекат много бързо.

Разбърквайте на моменти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Avocado
Avocado
Благодаря, станаха страхонти. :)
16.12.2021 16:48