Паниран паламуд

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
27/10/2012
"Вкусен паламуд, чиито вкус ще ви върне към топлите летни вечери на морския бряг!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 886
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата29
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 кг
  • брашно - за овалване
  • яйца - 3 броя, разбити добре
  • олио - за пържене
  • лимони - 1 брой
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер.

Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно и яйца и го пускайте да се изпържи до наситен кафяв цвят.

Поднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок.

Рейтинг

5 3
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
рибар
рибар
24.04.2013 19:38
изключително сложна рецепта. браво!
1
1
коко
коко
24.04.2013 18:18
аве ГОГО ТОВА НА СНИМКАТА НЕЕ ПАЛАМУД
8
1