Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Паниран паламуд

Паниран паламуд

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Паниран паламуд
Снимка: Зори
2 / 3
27/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Вкусен паламуд, чиито вкус ще ви върне към топлите летни вечери на морския бряг!"

Необходими Продукти

  • паламуд - 1 кг
  • брашно - за овалване
  • яйца - 3 броя, разбити добре
  • олио - за пържене
  • лимони - 1 брой
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер.

Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно и яйца и го пускайте да се изпържи до наситен кафяв цвят.

Поднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

рибар
рибар
изключително сложна рецепта. браво!
24.04.2013 19:38
1
1
коко
коко
аве ГОГО ТОВА НА СНИМКАТА НЕЕ ПАЛАМУД
24.04.2013 18:18
8
1