Здравословен безглутенов солен кекс

РАГРАГИноватор32813112
08/01/2018
"Вкусен кекс за всички, които имат глутенова непоносимост "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 864
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват и към тях се прибавят содата, потушена в киселото мляко, и оцетът.

Сипваме бавно брашната и лененото семе, следвани от изварата, сиренето, натрошено, чушката и маслините - обезкостени и нарязани.

Трябва да се получи лепкаво тесто.

Намасляваме много добре по всички стени кексова форма със зехтин.

Изсипваме сместа и пъхаме в нагорещената фурна.

Печем на долен реотан до суха клечка.

Много вкусен и здравословен кекс!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар