Начин на приготвяне
Първо режем блатовете на 2.
Крема правим по следния начин. Млякото сваряваме. Отделно разбиваме яйцата и захарта и прибавяме брашното.
Получената смес прибавяме на струя към млякото, като след това добавяме и маслото. Варим още малко до сгъстяване.
Вземаме нарязаните блатове, като поставяме първия и отгоре, изсипваме част от крема. Отгоре върху крема, посипваме с натрошените орехи.
Поставяме втория блат и върху него също изсипваме част от крема и така с третия.
Отгоре завършваме с крема, като декорираме с нарязаните на колелца банан и мандарини.
От двете страни на банана с помощта на ренде настъргваме шоколада.
Вие можете да си украсите пастата по начин, който вие пожелаете.
Оставяме сладкиша за около час-два и след това режем на парчета.