Паниран хайвер с лимонов вкус

12/01/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114414
"От нас мезето, от вас питието - става ли?"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо464
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре хайвера, овкусете със сол и сок от половин лимон.

Оставете да си поеме солта, след което сипете олио в дълбок тиган.

Разбийте яйцето с бирата на пяна и потопете всяко парче хайвер в сместа, след което във брашно.

Може да се разбият заедно с брашното да се получи кашичка като боза, след което да се пържи.

И с двата варианта панировка хайверът става със страхотен вкус.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар