Начин на приготвяне
В купа сипваме каймата, добавят се две яйца, кимион, ситно нарязан лук, магданоз, чубрица.
Омесва се добре и върху намаслено алуминиево фолио се оформя на правоъгълник. Тиквичката се реже на тънки ленти с нож, срязват се на две и леко се запържват в малко олио от двете страни.
Овкусяват се с малко сол и черен пипер. Нареждат се върху блата от кайма, отгоре нареждаме ленти бекон, а върху него тънки плочки кашкавал.
С фолиото се навива на руло по дължина, после фолиото се сваля. Отгоре се поръсва със сурови семена, леко се притискат с ръка в каймата.
Печем в загрята фурна 180 градуса около 35 минути до готовност.
Изважда се в чиния, нарязваме на филии и сервираме със свежа салата и резени лимон.
Вкусотия за почивните дни!