Свински мариновани уши на скара

Свински мариновани уши на скара

16/01/2018
"От вас почерпката, от нас тези невероятни свински мариновани уши на скара"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 361
  • Преглеждания за месеца467
  • Преглеждания за седмицата99
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

  • свински уши - 2 бр.
  • сол - 2 с.л.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • соев сос - 3 с.л.
  • черен пипер - 2 - 3 бр. зърна
  • червен пипер - 1 щипка
  • дафинови листа - 2 бр.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистваме добре ушите и ги измиваме.

Поставяме ги в съд, заливаме с вода, колкото да се покрият напълно.

Прибавяме дафиновия лист, зърната черен пипер и солта.

Сваряваме ги за около 1.5-2 часа, може да ползвате и тенджера под налягане.

Вадим готовите свински уши, поръсваме със соевия сос и предварително почистените и пресовани скилидки чесън.

Отгоре поръсваме с червения пипер.

Оставяме така за около час, може и повече.

Включваме скарата и след като се е нагряла добре, поставяме ушите.

Печем от двете страни.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар