Бабиния зелен фасул

18/01/2018
"От кухнята се носи аромат на нещо повече от зелен фасул, носи се аромат на щастливи детски спомени "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 342
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете леко настъргания морков, нарязаните лук и чушка. Добавете зеления фасул и оставете да се задушава за около 5 минути.

След това долейте вода и добавете всички подправки. Нека ври около 15-20 минути.

Изсипете доматеното пюре и захарта. В отделен съд запържете олио и 1 с.л. червен пипер и добавете към супата.

Накрая овкусете със сол.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар