Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Бабиния зелен фасул

Бабиния зелен фасул

Бабиния зелен фасул
Снимка: Цветелина Стойкова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"От кухнята се носи аромат на нещо повече от зелен фасул, носи се аромат на щастливи детски спомени"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 1 буркан варен
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • чушки - 1 бр. червена
  • магданоз
  • джоджен
  • чубрица
  • кимион
  • черен пипер
  • червен пипер
  • доматено пюре - 300 мл
  • захар - 1 ч.л.
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете леко настъргания морков, нарязаните лук и чушка. Добавете зеления фасул и оставете да се задушава за около 5 минути.

След това долейте вода и добавете всички подправки. Нека ври около 15-20 минути.

Изсипете доматеното пюре и захарта. В отделен съд запържете олио и 1 с.л. червен пипер и добавете към супата.

Накрая овкусете със сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: