Начин на приготвяне
В купичка се прави смес от разтопеното масло, червения пипер, черния пипер, солта и галетата - всичко се омесва до хомогенна смес. След това всяко бутче се набожда няколко пъти с нож, след което се потапя и намазва с глазурата.
Слага се в намазнена тавичка, покрива се с фолио и се оставя да се пече за около 30 минути. През това време се приготвя канапето, като картофите се белят и нарязват, слагат се да врят в подсолена вода.
След като станат готови, водата от тенджерата, в която са врели, се изцежда, към тях се прибавят маслото и пиперът и се мачкат. Най-накрая се добавя и млякото и отново канапето се намачква докато стане на пюре.
Фолиото от бутчетата се премахва и се оставят да се запекат докато не получат загар.
През това време гъбите се бланшират - към вряща подсолена вода се слагат гъбите за около 30 секунди. Изваждат се и се запържват леко в намазнен с масло и олио тиган за около 2-3 минути.
Когато са готови, бутчетата се изваждат. В чиния се слага малко от канапето, отгоре едно бутче, до него 2 от гъбите. По желание чинията може да се украси с подходящ сос или подправка.