Начин на приготвяне
Бутчетата се измиват и се поставят в намазана с олио тава. Намазване бутчетата с разтопено масло и ги овкусявате с подправката за пиле. Аз ги поръсих обилно и след като се изпекоха, придобиха вид на пиле на грил с хрупкава и вкусна кожичка.
След овкусяването на бутчетата покрих тавата с фолио и пекох 1 час с него, след това го махнах, за да се запекат бутчетата.
Картофите се обелват, измиват и нарязват на едри кубчета. След като се сварят и изстинат, настъргвате кашкавала и го прибавяме към картофите, заедно с подправките - копър, сол и чесън на прах.
Разбъркваме ги и ги изсипваме с тиган със сгорещено масло. Бъркат се много рядко, за да не се натрошат картофите.
Препоръчвам картофите да се направят непосредствено преди сервиране, за да са все още горещи.