Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. След това се добавят олиото и прясното мляко. След кратко разбъркване се добавят ванилиите и какаото.
Разбърква се по-продължително време, докато не останат точици от какаото. От тази смес се отделя 1 в. ч. (200 мл). Към останалата смес се добавят бакпулверът и брашното. Отново се разбърква.
Сместа се изсипва в тефлонова тава и се пече на 180 градуса за 25-30 минути. След като бъде готов кексът, се оставя да поизстине.
През това време отделеното тесто от 200 мл се слага на котлона и при постоянно бъркане се оставя да заври, докато се получи гъст крем.
Охладеният сладкиш се набожда с вилица навсякъде и се намазва с помощта на силиконова лъжица с готовия крем. Накрая се поръсва с кокосови стърготини.