Свинско месо със зеленчуци и домашен боб

ЖулиетаЖулиетаНовак3512
20/01/2018
"Ето го и поредното потвърждение на максимата, че от домашното по-вкусно няма "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо254
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накисвате боба от вечерта, ако е купен, моя нямаше нужда, защото е домашен.

В тенджера запържваме зеленчуците - лук, морков, тиквичка (тя е по желание) и кисели краставички.

Доливате и малко вода и прибавяте месото, след като се задушат прибавяме боба и пак доливаме вода и накрая слагаме подправките.

Разбъркваме от време на време, за да не загори бобът, понеже водата извира. При нужда доливате вода и така докато се свари бобът.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар