Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Най-вкусната разядка за ракия

Най-вкусната разядка за ракия

Най-вкусната разядка за ракия
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Предлагаме от днес нататък разядките за ракия да ги наричаме разпийки - така ще е най-правилно"

Необходими Продукти

  • извара - 300 г
  • масло - 30 г
  • чесън - 3 скилидки (може и сух на прах)
  • копър - 2 стръка (може и сух)
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте или пресовайте чесъна, да е готов за добавяне. В тиган сипете маслото и след като се стопи, прибавете изварата и малко сол.

С дървена шпатула разбърквайте, да се запържи леко.

Прибавете чесъна, а ако нямате, сложете чесън на прах, нарежете копъра и прибавете към изварата.

Готовата вкусна и ароматна на масло разядка е идеална за ракия или друг алкохол.

Най-вкусната разядка за ракия е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Jivko
Jivko
Тази разядка ми е любима,изпива много ракийка.
07.02.2018 17:18
1
Покажи всички подкоментари