Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Сачове»Сач от свински уши с телешко месо - две в едно

Сач от свински уши с телешко месо - две в едно

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Сач от свински уши с телешко месо - две в едно
Снимка: Стоянка Русенова
3 / 4
23/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
3
"Искахте рецептата за най-вкусен сач - имате я, сега ви е ред да почерпите"

Необходими Продукти

  • свински уши
  • телешко месо
  • соев сос
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов лист - 2 бр.
  • масло - 2 с.л.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • оцет - 1/2 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме свинските уши и ги слагаме да врат. След като изстинат, ги нарязваме на кубчета.

Телешкото месо го измиваме добре и слагаме да се вари заедно с дафиновия лист.

Когато са готови както ушите, така и месото, си приготвяме сача.

Най-отдолу поставяме маслото, което предварително сме нарязали на кубчета.

От едната страна поставяме ушите, а от другата - свареното месо.

Отгоре поръсваме с червения пипер, черния пипер и соевия сос и на няколко места се разпределят парченца масло и се запичат във фурната на 200 градуса.

Поднасяме с чесън и оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: