Панирани свински уши

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Панирани свински уши1 / 2
26/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Знаете ли колко вкусно мезе за бира са панираните свински уши"

Необходими Продукти

  • свински уши - 500 гр.
  • яйца - 3 бр.
  • бира - 3 к.ч.
  • брашно - 5 с.л.
  • олио - 3 к.ч.
  • магданоз - 1/4 връзка
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване.

В купа разбиваме яйцата, добавяме бирата, нарязания на дребно магданоз, брашното и малко сол.

Нарязваме ушите на ромбчета или правоъгълничета, потапяме ги в бирената паста и пържим в сгорещена мазнина до порозовяване.

Поръсваме с черен пипер и поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Интересно за гости, които вземат просто нещо панирано, а после се оказва че то хрупка. Голяма изненада ще да е.
11.04.2016 10:33
Люси
Люси
Добро и лесно мезе за бира :)
30.11.2015 20:05