Пържени свински уши

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
1992k5692k3
25/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
"Само за ценители, които знаят, че студената бира иска точното мезе - пържени свински уши"

Необходими Продукти

  • свински уши - 2 бр.
  • сол
  • червен пипер
  • краве масло - 50 - 100 г
  • черен пипер
  • чесън
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските уши се почистват и измиват добре.

Варят се в тенджера с вода до готовност.

Изваждат се, нарязват се на ивички с дебелина 1 см и се овкусяват със сол, черен и червен пипер.

На няколко места се разпределят парченца масло в тигана и от време на време ги бъркаме.

Това зимно мезе се поднася се с чесън и оцет и по желание лют червен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: