Начин на приготвяне
Картофите се обелват и се нарязват на много дребни кубчета. Олиото се загрява в голям дълбок тиган, изсипват се картофите и се пържат 5-8 минути, като се разбъркват периодично.
Празът се реже на шайби, гъбите и чушката - на ленти, и се добавят при запържените картофи. Пърженето продължава още 5-6 минути.
Яйцата се разбиват с 2-3 с.л вода и към тях се прибавя настърганият кашкавал.
Посолява се и се разбърква, докато се смесят добре. Изсипва се върху зеленчуците в тигана и се пържи, без да се разбърква 5-6 минути на тих огън.
Накрая ястието се запича във фурната. Готовата тортиля се обръща върху чиния, нарязва се на триъгълни парчета и се сервира.
П.С: На снимката тортилята е без гъби