Бърза паеля със скариди, миди и копър

27/01/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо388
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете скаридите. Запържете ги за 2-3 минути и добавете подправките.

Когато са готови, добавете нарязаните на ситно чушки и лук, както и мидите.

Когато са поомекнали, добавете ориза и след малко налейте виното. След 2-3 минути долейте малко вода, защото оризът е поел виното.

Така печете за около 20 минути в силно загрята фурна, докато оризът поеме и водата.

Когато ястието е сготвено, го извадете и поръсете с лимонов сок и нарязан на ситно магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар