Начин на приготвяне
Измитото и подсушено пилешко филе се разрязва на тънко, за да се оформи руло. Начуква се и се овкусява със соев сос, горчица, мед, черен пипер, сол, вълшебен вкус и олио. Оставя се да престои 2 часа в хладилник.
След това се разстила върху стреч фолио. Върху филето се слага нарязана на ивички шунката и топеното сирене.
Навива се на руло с помощта на клечки за зъби. Премества се в тавичка, поръсва се с галета и се налива прясното мляко.
Пече се на 170 градуса без вентилатор.
Пред това време картофите се обелват и се нарязват.
Слагат се в микровълновата и се варят до полуготовност. След това се овкусяват с подправките и се запържват в маслото.
Изсипват се при пилето и се запичат.
Коментари