Пълнени яйца с козе сирене, чесън и магданоз

03/02/2018
"Разядки за душата - пълнени яйца с козе сирене и чесън "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо380
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд слагаме яйцата да се сварят. След като изстинат в студена вода ги разрязваме на половина.

Смесваме козето сирене с жълтъците, нарязания магданоз и намачкания чесън. С готовата смес напълваме белтъците.

Нарязваме на тънки колелца краставицата.

На всеки напълнен белтък поставяме по резен краставица по средата, а помежду и в средата поставяме стръкче магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар