Начин на приготвяне
Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно. Обезкостяваме бутчето и го оформяме като лост.
В 2/3 от мазнината задушаваме нарязания на ситно зелен лук. Прибавяме дреболиите и продължаваме да задушаваме под похлупак на умерен огън.
След това слагаме нарязаните на ситно магданоз и джоджен и махаме съда от огъня.
Когато се поохлади, разстиламе пълнежа върху листа от бутчето. Навиваме на руло и стягаме с дебел конец. Намазваме рулото с маслото, поръсваме с червения и черния пипер и слагаме в тавичка.
Наливаме виното и толкова топла вода, колкото е необходимо течността да стигне 2/3 от височината на рулото.
Завиваме отгоре тавичката с фолио и печем в умерена фурна 2 часа. След това махаме фолиото и печем до зачервяване.