Баница с ориз и лапад

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1464140014955
05/02/2018
"С лапад и ориз уникално вкусна баница ще направите и всички ще говорят за нея "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 194
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и заедно с лапада леко запържете, добавете измития ориз и сипете вода, колкото да се свари оризът.

Оставете на умерен котлон поръсете със джоджена и малко сол.

След като се свари, поръсете с малко червен пипер.

Разпънете корите и върху всяка разпределете от ориза с лапада, поръсете със натрошено сирене и полейте по малко масло или олио.

Навийте на рехаво руло и така всички кори сложете в застлана тава с хартия за печене.

Отгоре сложете парченца масло и печете във фурната до зачервяване.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар