Начин на приготвяне
Разстилате един лист от бутертестото, разрязвате на две по дължина, идеята е да се получат две продълговати парчета.
Разточвате ги малко и след това започвате да прехлупвате на 10 см. Трябва да се получи сплескано тесто. Натиснете по средата хоризонтално, така че да се получи улей и ги поставете в намазана с мазнина тавичка.
Печете в загрята на 220 градуса фурна. Кипвате млякото. Разбивате жълтъците със захарта, нишестето и ванилията и към тях на тънка струйка прибавете топлото мляко, като не спирате да бъркате върху слаб огън, докато получите гъст крем.
Оставяте да поизстинат и слагате маслото. Разбърквате хубаво крема.
Готовите тестени подложки, поливате с крема хоризонтално по улея и малко отстрани.
Отгоре подреждате коктейлите череши и оставяте да престои 2 часа, може и в хладилника.