Начин на приготвяне
Пригответе качамака, като следвате упътването на опаковката.
Измийте и избършете обезкостени бутчета и флейката, като използвате суха и чиста кърпа. Нарежете флейката на квадратни парчета със страна 5 см. Поръсете бутчетата и флейката със сол, черен пипер и чубрица.
Нарежете лука във формата на ивици.
Загрейте 1/2 чаша олио в тиган с високи страни и леко запържете до златисто първо свинската флейка, после пилешките бутчета, след което ги извадете в затоплена чиния.
Загрейте остатъка от олиото в една средно голяма тенджерка и задушете ивиците лук, а когато те омекнат и станат сладки, ги сложете с остатъка от солта и черния пипер, като след това ги смесите с горещата мамалига.
Загрейте фурната до 170 градуса. Намажете един чугунен тиган с плоско дъно с масло и поставяте един слой от 1/3 мамалигата, след това сложете пилешките бутчета и малко от мазнината, която е останала в тигана.
Впоследствие сложете още 1/3 от мамалигата, след това парчетата от свинската флейка, остатъка от останалата мамалигата и покрийте с последната третинка от мамалигата.
Намажете мамалигата отгоре с остатъка от маслото, като красиво изравнителните нейната повърхност.
Покрийте и затворете херметически чугунени тиган с алуминиево фолио, след това покрийте с капак. Сложете чугунени тиган във фурната за около 2 1/2 часа.
Когато ястието е вече готово, мамалигата ще има една лека коричка на повърхността, а месото отвътре ще бъде изключително крехко.