Начин на приготвяне
Ако водораслите са сушени, се накисвате във вода, докато набъбнат. Морковите се настъргват. Водораслите се отцеждат, смесват се с морковите и се задушават в 1 ч.л. масло.
Тиквичките се обелват, нарязват се на кръгчета, овалват се в брашно и се изпържват.
Рапаните се нарязват на малки хапки. Всяка хапка се топва в разбитите на сняг белтъци, поръсва се с брашно и се пуска за няколко секунди в горещо олио, след което бързо се изважда.
Останалите морски дарове се нарязват и задушават в масло, след което се смесват с отцедените от мазнината рапани.
В чиния за сервиране се подреждат 4 шайби тиквички, като се застъпват, така че да се образува кръг. Отгоре се редят последователно ред морски дарове, ред водорасли, отново морски дарове и се завършва с ред водорасли.
Отгоре се украсява с варена скаридка.