Начин на приготвяне
Картофите ги обелваме и ги нарязваме на много дребни кубчета.
Олиото го загряваме в голям дълбок тиган, изсипваме картофите и ги запържваме 5-8 минути, като ги разбъркаме периодично.
Празът го режеме на шайби, гъбите и чушката – на ленти, и ги добавяме при запържените картофи. Пърженето продължава още 5-6 минути.
Яйцата ги разбиваме с 2-3 с. л. вода и към тях прибавяме настъргания кашкавал. Посоляваме и разбъркваме, докато се смесят добре. Изсипваме върху зеленчуците в тигана и оставяме - пържим, без да разбъркваме, 5-6 минути на тих огън.
На края ястието го запичаме във фурната. Готовата тортиля я обръщаме върху чиния, нарязваме на триъгълници и я сервираме.