Начин на приготвяне
Първо, разбийте хубаво сметаната със захарта и ванилията на пухкав крем.
Вземете форма сърце за торта и оформете блатовете по самата форма, като изрежете излишните части.
Нарежете ягодите на тънки ивици, поставете първия блат, сиропирайте със сока от компота и намажете със сметаната.
Подредете ягодите, поставете втория блат (какаов) сиропирайте и отново сложете от ягодите.
Когато сложите и третия ванилов блат, обилно намажете със сметана, а отгоре с помощта на вилица оформете голямо сърце, а по края подредете малки сърчица от ягоди, които са изрязани с формичка сърце.
От изрязаните парченца ванилов блат нарежете еднакви ленти, които поставете по стените на тортата.
По желание завържете с кордела.