Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Руладини»Пилешки рулади с топено сирене

Пилешки рулади с топено сирене

Пилешки рулади с топено сирене
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Един ден може и да минем на диета, но това ще е, след като изядем и последната хапка пилешки ролади с топено сирене"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 3 бр. обезкостени
  • галета
  • магданоз - сух
  • универсална подправка - за пиле
  • топено сирене - 3 бр. слайс
  • кисели краставички
  • зелени маслини
  • сол
  • зехтин
  • соев сос
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Върху лист свежо фолио поръсете с галета, подправка за пиле, червен пипер и сух магданоз.

Наредете обезкостените пилешки бутчета с кожата към подправките. Върху бутчетата поставете парче топено сирене слайс.

Наредете филийки кисели краставички и парченца зелени маслини.

Завийте бутчетата на руло и ги поставете в тава, намазана със зехтин, с цепнатините надолу.

Овкусете със сол, ако е необходимо.

Поръсете със соев сос и отново със зехтин.

Изпечете руладините в загрята фурна до 200 градуса до златист загар.

Пилешките рулади с топено сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: